Smartguiden

Smart Hjem Guide

Fitness Udeliv

Digitsole v7 – Test af såler med varme

Digitsole v7 Test: Det er ved at blive koldt udenfor og jeg har længe været på jagt efter et par sko eller såler med indbygget varme, så jeg kunne holde tæerne varme. Jeg har tidligere prøvet ældre udgaver af smarte skosåler, men har ikke været synderligt imponeret. Nu har jeg prøvet at par Digitsole v7 såler med indbygget varme og de er meget tæt på at være løsningen.

I nedenstående Digitsole v7 test kan du læse om fordelene og ulemperne ved elektriske varmesåler.

Hvad er Digitsole v7?

Digitsole v7 er den nyeste elektriske varmesål fra Digitsole. Det er en simpel anordning, med et indbygget varmelegeme og batteri. Når sålen er opladet placeres den i din sko, hvorefter du trådløst kan sætte temperaturen ved hjælp af en app.

Digitsole v7 test - opladning.
Klar til opladning.

Det er lige så simpelt som det lyder. For at du kan få en mere grundlæggende ide om hvordan sålen virker, og hvordan du bruger den, har jeg lavet en lille guide, som du her kan læse. Nederst i artiklen, kan du læse om mine erfaringer med sålen.

Kom i gang med Digitsole v7

Når du køber Digitsole v7 mådtager du en pakke indeholdende følgende:

  • En højre og venstre varmesål
  • Opladerkabel
  • Skabelon til at klippe sålerne i den rigtige størrelse
  • Manual

Varmesålerne kommer i en størrelse 36-47, med intervaller på tre størrelser og klippes nemt til, så de passer til din skostørrelse. Herefter lades de op med det medfølgende kabel. Dette tager en del timer, så du skal væbne dig med tålmodighed. Når de er opladet placerer du dem i dine sko.

Digitsole v7 er trådløse såler og forbindes til din smartphone ved hjælp af Bluetooth. Du skal downloade Digitsole app’en for at komme i gang.

Når app’en er downloaded, skal du oprette en konto og ellers bare følge instruktionerne på skærmen. Du kan nu justere temperaturen på dine såler trådløst. Dermed kan du også tilpasse temperaturen, alt efter hvor koldt det er, og hvor varme du gerne vil have dine fødder til at være.

Digitsole v7.
Hug en hel og klip en tå, nu har den rette Digitsole v7 på.

Digitsole v7 Test: Fordele og ulemper

Jeg har afprøvet et par Digitsole v7 over den sidste måned. Det er på mange måder en genial sål, hvis du har tendens til at fryse fødderne i vintermånederne. Den er hurtigt tilpasset og placeret i din sko, og appen er nem at gå til. Og vigtigst af alt, så virker den. Jeg har tidligere prøvet lignende varmesåler, der har været smarte på papiret, men som leverede et skuffende resultat i praksis, men Digitsole v7 leverer hvad den lover.

Der er selvfølgelig altid et men eller to, og det er der også i min lille Digitsole v7 test. I og med der skal være plads til et varmelegeme og et batteri, der kan drive det, i sålen, så er den forholdsvis høj. Altså er det en god ide at sikre sig, at den kan være i dine sko. Derudover er sålerne flere timer om at lade op. Heldigvis er det dog nemt at tilslutte dem til en stikkontakt, bare husk at få det gjort, når du kommer hjem, så der er strøm på til næste gang.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med Digitsole v7, der er nogle innovative elektriske varmesåler, der holder hvad de lover.

3 COMMENTS

  1. Varme sålen digistole v7
    Der står man skal oprette en konto på app, så man kan styre varmen
    Koster det noget ? Mår man oprette en konto

  2. Kræver det så, at man har nogle større sko, for at kunne bruge sålene? de må jo optage noget plads?

LEAVE A RESPONSE

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *