Smartguiden

Smart Hjem Guide

Fitness

Smart cykelhjelm

Det kan godt være, at en cykelhjelm ikke er det logiske at tale om, når talen falder på smart homes, men når der er tale om en smart cykelhjelm, så kommer den alligevel med her. Her er mine erfaringer med Witt by Livall smart hjelm.

En smart cykelhjelm, cool

Jeg har her lavet en lille oversigt over alle fordelene ved cykelhjelmen Witt by Livall:

  • Indbygget handsfree-funktion, så du kan tale i telefon imens du kører på cykel, samt høre musik. Hjelmen har forbindelse til din smartphone via Bluetooth.
  • LED baglys der aktiveres automatisk, når det bliver mørk, så du altid kan ses i mørke.
  • SOS-alarm i tilfælde af ulykke. Hvis du kommer ud for en ulykke, sendes en sms med et SOS-signal automatisk til en forudbestemt person.

Erfaringer

Da min cykelhjelm alligevel skulle skiftes ud, faldt valget på en Witt by Livall smart hjelm fordi… ja, selvfølgelig fordi det er en smart hjelm.

Hjelmen er nem at tilpasse og sidder imponerende komfortabelt på hovedet på trods af, at den indeholder en del elektronik, som selvfølgelig må veje mere end en almindelig cykelhjelm. Det er dog ikke noget man lægger mærke til, når hjelmen er placeret på hovedet.

LED baglyset virker efter hensigten og det er dejligt at vide, at jeg er ekstra synlig, når jeg cykler om natten, selvom jeg selvfølgelig stadig har lys på cyklen, som man jo skal have.

Jeg har heldigvis endnu ikke haft brug for SOS-alarmen, så den kan jeg ikke udtale mig om virker, men den er i hvert fald nem at opsætte.

Handsfree-funktionen er derimod en nyttig tilføjelse og lyden er faktisk udmærket, selvom det selvfølgelig ikke er den store koncertoplevelse.

Annonce: Sammenligning af priser på Witt by Livall smart cykelhjelm

ForhandlerPrisFragtSamlet
Roboteksperten1.299,00 kr
0,00 kr1.299,00 kr
Coolshop1.299,00 kr
0,00 kr1.299,00 kr

LEAVE A RESPONSE

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *