Smartguiden

Smart Hjem Guide

Smart hjem

Smart plantekasse – Selvvandende plantekasse

På min evige jagt efter spændende produkter til det smarte hjem, er jeg stødt på en smart plantekasse. Dette er en selvvandende plantekasse, som giver dig mulighed for altid at have friske krydderurter, stort set uden at skulle passe dem.

ForhandlerPrisFragtSamlet
Proshop623,00 kr29,00 kr652,00 kr
Wifi-butikken697,00 kr0,00 kr697,00 kr

Hvad er Click & Grows Smart Garden?

Med en smart potteplante skal du stort set ikke gøre noget, når den først er plantet. Her er alle fordelene:

Plantekassen er tænkt til krydderurter eller mindre planter og kommer i flere størrelser. Den fungere ved at du planter en frøkapsel og fylder vand på. Herefter står kassen for alt det praktiske, den sørger for at jorden holdes tilpas fugtig og LED lampen sørger for at planterne hele tiden får den “sol”, som de skal have for at vokse.

Click & Grows Smart Garden. Smart plantekasse.

Smart teknologi i en selvvandende plantekasse

Plantekassen holder hele tiden øje med at din plante har det godt. F.eks. indeholder kassen teknologi udviklet af NASA, der giver planten de bedste vækstbetingelser og som hele tiden holder øje med, at planten har det godt.

Konklusion

Jeg har store planer. Jeg skal have fyldt mit køkken med smarte plantekasser. Jeg har længe haft kryderurter på køkkenbordet, men det ender altid med enten at visne eller rådne (fordi de nogle gange får rigeligt med vand). Nu har jeg fundet en løsninger, der holder.

En smart plantekasse fra Click & Grow er desværre forholdsvis dyr, men jeg har besluttet mig for at jeg til gengæld kommer til at spare på selve planterne, der nu vil holde længere end tidligere.

ForhandlerPrisFragtSamlet
Proshop623,00 kr29,00 kr652,00 kr
Wifi-butikken697,00 kr0,00 kr697,00 kr

LEAVE A RESPONSE

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *