Smartguiden

Smart Hjem Guide

Smart hjem

Hvad er Apple HomeKit?

Det korte svar: Apple HomeKit er Apples smart home løsning, der får dine smarte produkter i hjemmet til at tale sammen med din iPhone eller iPad.

Det lange svar

Internet Of Things er betegnelsen for produkter, som kan tilsluttes til hjemmet. Disse produkter har typisk hver deres app, som kan styre dem og nogle gange taler de også forskellige sprog, så de ikke umiddelbart kan tale sammen. Eksempler på disse kan være: Robotstøvsuren, den smarte belysning, den smarte stikkontakt, vaskemaskinen, opvaskemaskinen og robotplæneklipperen.

Hvis du har en iPhone eller en iPad kan du gøre din hverdag meget nemmere ved at bruge Apple HomeKit, som er en integreret del af iOS. Med Apple HomeKit kan du styre alle dine smarte produkter til hjemmet fra eksempelvis din iPhone og nemt få et overblik over dem. Det eneste det kræver er, at de produkter som du køber er kompatible med Apple HomeKit. Det kan du typisk se ved at de er mærket med:

Tal med dit smarte hjem

Når dit hjem er sat op med Apple HomeKit, kan du vælge at styre dine produkter med stemmen ved hjælp af Siri. Du kan for eksempel sige: “Tænd lyset i stuen” og straks tændes lyset i stuen. Eller du kan bede Siri om at tænde fjernsynet, starte vaskemaskinen eller starte robotstøvsugeren.

Hvis du vil gøre brug af Siri og stemmestyring i dit hjem, kan vi anbefale Apple HomePod, der er en mikrofon og højtalerenhed, du kan placere i dit hjem og som lytter efter dine kommandoer. Hvis du har en Apple HomePod behøver du ikke længere, at have din iPhone i nærheden. Du udtaler blot din kommando ud i luften og så udfører Siri den.

Bonus info: Hvis du har forelsket dig i et produkt, hvorpå der ikke står “Works with Apple HomeKit”, så er alt håb ikke nødvendigvis ude. De fleste producenter udvikler hele tiden deres produkter, og det er meget sandsynligt at en opdatering vil gøre dine produkter kompatible. Alternativt kan du bruge IFTTT, til at få dine produkter til at kommunikere med Apple HomeKit af bagvejen.

Annonce: Apple Homepod prissammenligning

ForhandlerPrisFragtSamlet
Proshop2.691,00 kr0,00 kr2.691,00 kr
Gucca2.899,95 kr0,00 kr2.899,95 kr
Legetøjseksperten3.328,00 kr39,00 kr3.367,00 kr

LEAVE A RESPONSE

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *