Smartguiden

Smart Hjem Guide

Smart hjem

Smarte knapper fra Flic

I takt med at hjemmet bliver smart, bliver der også flere og flere smarte produkter, som skal betjenes. Typisk skal de styres ved hjælp af en dedikeret app (hvis altså du ikke bruger stemmestyring), hvilket vil sige, at du skal have din smartphone frem, når du skal bruge dem. Det har Flic nu lavet om på.

Flic Smart Button er lige præcis det som navnet hentyder til, nemlig en smart knap, som du selv beslutter, hvad skal bruges til.

Tilslutning af Flic Smart Button

For at gøre brug af en smart knap fra Flic, skal du blot installere deres app på din smartphone og forbinde den til din smarte knap ved hjælp af Bluetooth. Dermed fungere din smartphone som en hub, og sørger for at knappen taler sammen med dine smarte produkter. Forbindelsen har en rækkevidde på op til 50 meter.

Du kan også vælge at tilkøbe en Flic Hub, som har den store fordel, at du ikke længere er afhængig af at din smartphone er indenfor rækkevidde. Du kan tilkoble op til 60 trykknapper til en Flic Hub, hvilket må siges at være mere end de fleste nogensinde får brug for.

En Flic knap bruger et udskifteligt knapcellebatteri, som skulle have en batterilevetid på op til 18 måneder. Herefter er det nemt at skifte.

Tag kontrol over dit smart home med Flic

Men hvad er det så egentligt lige Flic gør? Det bestemmer du helt selv. Du kan for eksempel koble din knap til Sonos, Philips Hue, Ikea Trådfri, Apple, Chromecast, IFTTT og meget mere.

Der er stort set uendelige muligheder, når det kommer til hvad en Flic Smart Button kan. Her kan du se nogle eksempler:

Tryk på knappen og…

  • Alt lys i huset slukkes/tændes.
  • Sonos begynder at afspille din favorit playliste.
  • Kaffemaskinen går i gang med at brygge kaffe.
  • Din telefon tager et billede.
  • Din boligalarm tilsluttes/frakobles.
  • Robotstøvsugeren startes.
  • Dine udvalgte kontakter bliver kontaktet (f.eks. kan den bruges som en personlig alarm).
Her kan du se Flics egen video, hvor de viser nogle af de mange ting, som du kan gøre med en Flic Smart Button – om ikke andet, så er den faktisk også ret sjov.

Annonce: Prissammenligning af et Flic startsæt – hvilket indeholder en Flic hub samt en Flic knap. Du kan altid tilkøbe flere Flic knapper. (Hvis du allerede ved at du skal bruge mere end én, så har Wifi-butikken et startsæt med tre medfølgende knapper, hvor der er lidt at spare)

ForhandlerPrisFragtSamlet
Wifi-butikken999,00 kr0,00 kr999,00 kr
Lampeguru999,00 kr0,00 kr999,00 kr
Proshop999,00 kr29,00 kr1.028,00 kr

LEAVE A RESPONSE

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *