Smartguiden

Smart Hjem Guide

Fitness

Garmin Index Smart Body Scale (smart badevægt) – test og erfaringer

Efter at have gået med et Garmin Fēnix 5X ur i et stykke tid, endte jeg med at købe en Garmin smart vægt, da jeg alligevel skulle have en ny badevægt. Jeg har nu testet den i et stykke tid, og er klar til at dele mine erfaringer, så du selv kan beslutte om du skal købe en Garmin Index Smart Body Scale, hvis ud skal have en ny smart badevægt.

Garmin Index Smart Body Scale er pakket ud og klar til at blive sluttet til. Udover selve badevægten, medfølger der 4 batterier, 4 ben (der skal bruges, hvis vægten står på et gulvtæppe) og en vejledning.

Hvad er en smart badevægt?

Hvor en almindelig badevægt typisk kun måler din vægt, kan en smart badevægt også måle en lang række andre parametre såsom:

 • BMI (kropsmasseindeks)
 • Kropsfedt
 • Vandprocent
 • Knoglemasse
 • Muskelmasse

Herudover er der typisk også mulighed for at forbinde badevægten med dit wi-fi, så du ved hjælpe af en app, kan følge din udvikling.

Reklame: Sammenligning af priser på Garmin Index Smart Body Scale

ForhandlerPrisFragtSamlet
Proshop834,00 kr29,00 kr863,00 kr
Cykelpartner995,00 kr0,00 kr995,00 kr
Wupti.com1.024,00 kr0,00 kr1.024,00 kr

Hvorfor skal jeg vælge en Garmin Index Smart Body Scale?

Der er efterhånden flere store producenter inden for elektroniske fitness produkter, der laver smarte badevægte og her er Garmin en af de store spillere på markedet. Hvis du i forvejen har et smart ur/fitness ur fra Garmin er det da også den naturlige vej at gå, da alle dine data bliver samlet i Garmin Connect (kan både ses som en app til din smartphone og i en almindelig browser på din pc).

Garmins badevægt giver dig følgende data:

 • Vægt
 • BMI
 • Kropsfedt
 • Vandprocent
 • Knoglemasse
 • Muskelmasse

Alle disse data bliver gemt i Garmin Connect og her kan du nemt eksempelvis se en graf over din vægt eller BMI og på den måde nemt følge med i din udvikling.

Den smarte badevægt tilsluttes til internettet gennem dit wi-fi og derefter uploades målingerne automatisk til Garmin Connect, så du altid kan finde dem der.

Du kan tilslutte op til 16 brugere på en enkelt enhed, og badevægten er smart nok til, at den selv kan registrere hvem, der står på den. Dermed vil du opleve at dine målinger automatisk bliver uploaded til din egen Garmin Connect konto, mens din kærestes bliver uploaded til vedkommendes egen konto. Det er altså bare smart.

Mine erfaringer med Garmin Index Smart Body Scale

Efter at have modtaget Garmins smarte badevægt med posten blev den hurtig sat til. Dette foregik imponerende nemt. Efter at have indsat de fire medfølgende batterier var det bare at følge instruktionerne på Garmin Connect appen. Efter 2 minutter havde jeg en fungerende badevægt tilsluttet internettet. Jeg har læst mig frem til, at der er flere brugere, der har klaget over at vægten har problemer med at tilgå wi-fi, men jeg har ikke selv haft nogle af disse problemer. Sandsynligvis er eventuelle problemer blevet rettet i en tidligere opdatering.

Jeg har nu fået en vane med at veje mig hver morgen, når jeg er stået op. Når vejningen er fra samme tidspunkt på dagen, er målingerne nemmere at sammenligne og det fungerer upåklageligt. Når jeg stiller mig på vægten registrerer den straks, at det er mig (den skriver far), og derefter kan jeg finde alle målingerne i min Garmin Connect app. Jeg ved godt, at jeg allerede har sagt det, men det er altså bare smart.

Angående pålideligheden af de data, som vægten giver, virker de realistiske, men da jeg ikke har noget at sammenligne med, kan jeg ikke give et mere præcist billede.

Jeg bruger selv Garmin Connect appen, da jeg også har et Garmin ur og dermed får alle mine data samlet et enkelt sted. Garmins app taler dog også sammen med andre services, så det skulle være muligt også at se dine data i eksempelvis MyFitnessPal.

Den endelige konklusion

Garmin Index Smart Body Scale er en pålidelig og simpel smart badevægt, som kan tilsluttes til internettet via wi-fi. Den er nem at tilslutte og den har virket efter hensigten fra dag ét. Det er lækkert at have alle sine data samlet ét sted (i Garmin Connect) og at jeg nemt kan se grafer over min udvikling. Dermed kan jeg varmt anbefale den smarte badevægt fra Garmin.

Reklame: Sammenligning af priser på Garmin Index Smart Body Scale

ForhandlerPrisFragtSamlet
Proshop834,00 kr29,00 kr863,00 kr
Cykelpartner995,00 kr0,00 kr995,00 kr
Wupti.com1.024,00 kr0,00 kr1.024,00 kr

2 COMMENTS

 1. Hej jeg skriver til dig da jeg lige har købt en Garmin vægt index s2, men jeg kan ikke tilslutte den til bluetus på min Samsung s23 ultra den skal bruges en app for at bruge denne enhed, den har jeg installeret men kan ikke få forbindelse, håber du kan hjælpe mig m.v.h Jørgen
  Jhaster1117@yahoo.dk

LEAVE A RESPONSE

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *