Smartguiden

Smart Hjem Guide

Smart hjem Varmestyring Wi-fi

Smart termostat Test 2019

Hvis du skifter dine gamle termostater på dine radiatorer ud  med smarte termostater, har du mulighed for intelligent varmestyring, der kan spare sig både energi og penge. Du kan f.eks. styre varmen fra din smartphone, dine termostater kan selv sænke varmen om natten, de kan slukke, hvis du åbner et vindue og meget mere.

I denne omgang har vi kigget på tre forskellige producenter, der netop producere deres egen smarte termostat, navnlig Tado Smart Termostat, Netatmo Smart Termostat og Danfoss Living Connect.

Tado WiFi termostat med intelligent varmestyring

Tyske Tado producerer en række produkter, der gør varmestyringen i dit hjem nemt og intuitivt. Når du har udskiftet din termostat med en smart Tado WiFi termostat, har du mulighed for at styre din varme direkte fra din telefon med en app. I følge Tado selv vil en udskiftning af alle dine termostater kunne spare dig for op til  31% af dit årlige varmeforbrug.

En smart termostat fra Tado har en funktion, som de kalder Auto-assist. Denne sørger for at der automatisk bliver skruet ned for varmen, når du ikke er hjemme. Den kan også nedsænke temperaturen om natten og sætte den op igen om morgenen, inden du står op. Som en ekstra smart funktion kan Tado selv holde øje med vejret, da den får lokale vejrudsigter fra internettet. Hvis din smarte termostat erfarer at det er ekstra koldt udenfor, kan den selv regulerer varmen derefter – f.eks. vil den begynde at varme boligen op tidligere, hvis temperaturen har været sænket om natten.

Du kan selv udskifte dine gamle termostater med Tados smarte WiFi termostater. Altså behøver du ikke at kontakte en fagmand. Du skal dog være opmærksom på, at de kun kan monteres på fremløb.

Annonce: Priser på startpakker

ForhandlerPrisFragtSamlet
Proshop875,00 kr29,00 kr904,00 kr
Wifi Butikken979,00 kr0979,00 kr
Dustinhome1.745,00 kr01.745,00 kr

Netatmo smart termostater

Hvis du skifter husets radiator termostater ud med Netatmo smart termostater, kan du spare op til 37% på din varmeregning.

Termostaterne har mange smarte funktioner. For eksempel kan de slukke automatisk, når du åbner en vindue. De er hver udstyret med 2 sensorer, der analyserer det rum, som de sidder i i realtid. Det vil i praksis sige, at de kan op og ned justerer varmen, efter en lang række parametre, så du altid har den rette temperatur i din bolig.

Du kan både justere temperaturen via en app på din telefon og direkte på Netatmo smart termostaten. Samtidig er de kompatible med Apple homekit og IFTT.

Netatmo har også en lang række andre Smart Home produkter, som alle kan tale sammen, så du kan få den mest optimale styrring af dit smarte hjem.

Annonce: Pris på startpakker

ForhandlerPrisFragtSamlet
Proshop1.249,00 kr01.249,00 kr
Wifi Butikken1.299,00 kr01.299,00 kr
Dustinhome1.295,00 kr591.354,00 kr

Danfoss link smart termostat

Danske Danfoss har selvfølgelig også en smart løsning til dine radiator termostater. Danfoss link er den centrale kontrolenhed i et Danfoss Link system og med Danfoss Link App’en på din smartphone kan du styre opvarmningen af boligen, uanset hvor du befinder dig.

Danfoss her her lavet et helt system, der eksempelvis både kan kontrollere dine almindelige radiatorer, samt dit gulvvarme, så du altid er sikker på at varmen er indstillet rigtigt, så du får den rigtige temperatur i hele din bolig.

Denne smarte løsning lader dig selv styre varmen, men den kan også automatiseres, så varmen selv skruer ned om natten, eller når du er taget på arbejde.

Hvis du vælger smarte termostater fra Danfoss skal du være opmærksom på, at du skal huske at skifte batterierne i dem i god tid. De skulle efter sigende holde i 2 år, men når batterierne er tomme, skruer termostaterne selv helt op for varmen og det kan godt være lidt træls at komme hjem fra ferie til et hus, der er lige så varmt som tropeheden.

Annonce: Pris for startpakker

ForhandlerPrisFragtSamlet
Vvs.dk2.604,75 kr02.604,75 kr
Proshop2.631,00 kr02.631,00 kr

LEAVE A RESPONSE

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *