Smartguiden

Smart Hjem Guide

Belysning

Nanoleaf Canvas og Aurora Test 2019 – Smarte lysende fliser

Nu bliver det sjovt. Forestil dig en levende væg bestående af lysende fliser, der kan skifte farve. Det er lige hvad Nanoleaf er. Det er en nytænkende måde at lave lys og indretning på og der er mange muligheder, når det kommer til selve udførelsen. Jeg har her kigget nærmere på Nanoleaf Canvas og Nanoleaf Aurora

Indret dit hjem med lysende fliser

Nanoleaf kommer i to varianter: En trekantet (Nanoleaf Aurora) og en kvadratisk (Nanoleaf Canvas). Disse er smarte elektroniske fliser, som du sætter op på din væg. Når de ikke er tændt, så ligner de bare almindelige fliser, men når de tændes kan de gengive 16,4 millioner farver. Du kan dermed få en væg, der sætter stemningen i hjemmet og det uanset om du vil have et blødt og roligt lys, eller du vil have den vildeste diskofest.

Nanoleaf Aurora

De første smarte fliser jeg har kigget på er Nanoleaf Aurora, som også er den der udkom først.

Nanoleaf Aurora er den trekantede variant. Hvis du køber et startsæt modtager du 9 LED paneler, som du kan sætte op på væggen. Du bestemmer selv hvordan de skal sidde og du kan altid tilkøbe flere, hvis de skal fylde mere.

Nanoleaf Aurora fungerer via wi-fi, så du ved hjælp af en app, kan kontrollere farverne på LED panelerne. Samtidig er panelerne kompatible med følgende:

  • Apple HomeKit
  • Amazon Alexa
  • Google Home
  • IFTTT kompatibel

Nanoleaf Aurora med musik

De trekantede LED paneler fungerer sammen med Nanoleaf Rhythm (som kan købes som en del af en startpakke). Dette er en lille mikrofon, som tilsluttes dine paneler. Herefter kan panelerne følge rytmen i din musik og dermed forvandle sig til en musik visualizer – dette er en enormt flot effekt, som helt sikkert vil imponere gæsterne.

Der er mange gode muligheder, for at lege med lyset.

Annonce: Prissammenligning af Nanoleaf Aurora – Startkit m/9 paneler Rhythm Edition

ForhandlerPrisFragtSamlet
Proshop1.508,00 kr0,00 kr1.508,00 kr
Wifi-butikken1.595,00 kr0,00 kr1.595,00 kr
Lampeguru1.679,95 kr0,00 kr1.679,95 kr

Nanoleaf Canvas

Canvas er det nyeste medlem af Nanoleaf familien og er kvadratiske LED paneler, som opsættes på samme måde som de trekantede. Strukturen på Canvas panelerne er mere autentiske og ligner mere rigtige fliser, end forgængeren gør.

Rent teknologisk kommer Nanoleaf Canvas også med flere funktioner. Panelerne er berøringsfølsomme, så de kan reagere på, at du rører dem. Dette skaber en lang række muligheder, som du kan tilpasse i appen.

Nanoleaf Canvas har en indbygget Rhythm funktion, så de ligesom den trekantede variant kan lyse til musikken.

Som noget nyt er wi-fi ikke et krav. Du kan vælge kun at styre dine smarte fliser ved hjælp af touch, men når først de er kommet på dit wi-fi, er der mange flere funktioner, så jeg vil anbefale en wi-fi tilslutning.

Når først LED panelerne er tilsluttet til internettet, kan du bruge Apple HomeKit, Google Assistent, Amazon Alexa og IFTTT til at kontrollere dem med.

Se Nanoleaf Canvas i brug. Der er mange muligheder.

Annonce: Prissammenligning af Nanoleaf Canvas – Startkit m/ 9 fliser

ForhandlerPrisFragtSamlet
Wifi-butikken1.699,00 kr0,00 kr1.699,00 kr
Lampeguru1.699,95 kr0,00 kr1.699,95 kr
Proshop1.706,00 kr0,00 kr1.706,00 kr

LEAVE A RESPONSE

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *