Smartguiden

Smart Hjem Guide

Wi-fi

Google Wifi Test – den nok nemmeste måde at få wi-fi i hele boligen på

Kender du den situation, hvor dit wi-fi ikke når ud til hele boligen? Typisk har du ét indgangspunkt, hvor dit internet kommer ind i huset eller lejligheden og herfra er det en typisk situation, at der er steder i din bolig, hvor signalet ganske enkelt ikke når frem. For at løse dette problem kan du enten bruge en wi-fi extender eller et Mesh netværk. Sidstnævnte giver som regel det bedste resultat og her kommer Google Wifi ind i billedet.

Indrømmet, Google Wifi er placeret i den dyre ende, men til gengæld så virker det altså bare og det er samtidig så nemt at sætte op, så alle kan være med.

Google Wifi er et Mesh netværk – men hvad er det så, og hvad er forskellen på et Mesh netværk og en wi-fi extender? En wi-fi extender fungerer ved at den forlænger signalet fra din router, men hver extender har sit eget netværksnavn, og dermed vil du stadig opleve at forbindelsen kan hoppe af og på, når du skal skifte mellem de forskellige netværk. Et Mesh netværk derimod, skabet ét enkelt netværk i hele dit hjem, så du kan bevæge dig rundt, uden at miste forbindelsen.

Google Wifi kan fås i pakker med 1, 2 eller 3 stykker og det er størrelsen på din bolig, der bestemmer hvor mange wi-fi punkter du har behov for. Stykprisen falder, jo flere du køber, så det kan kun betale sig at købe dem samlet, hvis du skal have mere end en.

Du kan se pakken med 3 wi-fi punkter blive pakket ud her:


Når pakken er pakket ud, har du følgende: 
– 3 wi-fi punkter (færre, hvis du har købt færre)
– Strømkabel
– Kabel til tilslutning til din router
Brugervejledning

Tilslutningen er så nem, at alle kan være med:

  • Sæt den ene ende af strømkablet til wi-fi punktet og den anden ende til stikkontakten.
  • Tilslut wi-fi punktet til din internet router med det medfølgende kabel.
  • Download app’en Google Wifi og følg instruktionerne.
  • Nu er du kørende med internet i hele din bolig.
Google Wifi står og pynter med julepynten. Du kan selvfølgelig også vælge at placere den uden for synsvidde.

Konklusion

Google Wifi Mesh netværk er blevet afprøvet i et stort hus, med 1. sal og kælder, hvor der i flere rum kun har været lidt eller slet intet wi-fi signal. Det tog 7 minutter at sætte 3 wi-fi punkter op og slutte dem til internettet og herefter har der ikke været et eneste dødt punkt i huset.

Google Wifi er nok den nemmeste måde, hvorpå du kan få hurtigt og stabilt internet i hele din bolig på. Det er et simplet mesh netværk, der bare virker og som alle kan finde ud af at slutte til – også hvis du absolut intet kender til netværk. Produktet er i den dyre ende, men til gengæld så virker det altså bare.

Annonce: Sammenligning af priser på Google Wifi

ForhandlerPrisFragtSamlet
Wupti1.059,00 kr01.059,00 kr
Proshop1.079,00 kr01.079,00 kr


1 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *